Voorwaarden en huisregels

– Tijdens de kennismaking proberen wij elkaar wat beter te leren kennen, wilt u graag verder met mij als coach? Dan plannen we een intakegesprek.

– Als u graag door wilt gaan met mij als coach, plannen wij een vervolg sessie in. Vanaf het kennismaken duren de sessies een uur. Gemiddeld zijn 1 tot 5 sessies voldoende, afgezien van de situatie.

– Aangezien ik coach, kunnen de sessies niet vergoed worden door een zorgverzekeraar.

– Tot 24 uur voor de afspraak, kan de afspraak kosteloos worden gewijzigd of afgezegd. Voor een afspraak die is vergeten of niet is afgezegd worden de kosten van een sessie in rekening gebracht (dit met uitzondering van ziekte).

– Aangezien ik alle dagen op de schooltijden werk als onderwijsassistente, kan het voorkomen dat ik aanwezig moet zijn bij vergaderingen etc. net zoals de afspraak hierboven vermeld, zal ik sowieso 24 uur van tevoren aangeven als ik een andere afspraak heb staan.

– Ik ben geen gesprekspartner van derden. Dit betekent dat ik niet doorverwijs of bij gesprekken aansluit als er andere instanties bij komen als; artsen, school, ex-partners etc.

– Als blijkt dat de veiligheid van het kind in gevaar komt, dan zal ik dit bespreken met derden. Natuurlijk na dit aan u te hebben laten weten. Dit is vanwege de wettelijke meldcode van Huiselijk geweld en kindermishandeling.